Ingredients
1 manat de bledes eco (també la podeu fer amb espinacs o col Kale)
400 g de mongetes
2 cullerades d’oli d’oliva verge extra (OOVE)
2 tomàquets eco tallats a daus
4 cullerades soperes de tomàquet triturat
2 tasses d’aigua
1/2 cullerada d’alfàbrega
1/2 cullerada de pebre vermell
Elaboració
1. Picar el bulb de fonoll (reserveu uns brins per a una guarnició). Rentar i picar el manat de bledes o espinacs. Rentar i escórrer les mongetes.
2. En una olla gran, escalfar l’OOVE a foc mig, i saltar el fonoll durant 5 minuts.
3. Afegir els tomàquets picats, el tomàquet triturat i coure a foc lent durant 8 minuts.
4. Afegir el brou de verdures, l’aigua i les mongetes, i portar a ebullició.
5. Quan bulli, reduir a foc mig i afegir el pebrot vermell tallat a daus petits, l’alfàbrega i el pebre vermell i una mica de sal.
6. Afegir les bledes o espinacs i coure fins que estiguin tendres, uns 5 minuts. I ja podreu servir.
Bon profit!
Una recepta de: acouplecooks.com