ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Sopa de bledes, mongetes i fonoll eco

Sopa de bledes, mongetes i fonoll eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 bulb de fonoll

1 manat de bledes eco (també la podeu fer amb espinacs o col Kale)

400 g de mongetes

2 cullerades d’oli d’oliva verge extra (OOVE)

2 tomàquets eco tallats a daus

4 cullerades soperes de tomàquet triturat

4 tasses de brou de verdures

2 tasses d’aigua

Una mica de pebrot vermell

1/2 cullerada d’alfàbrega

1/2 culleradeta de sal

1/2 cullerada de pebre vermell

 

Elaboració

1. Picar el bulb de fonoll (reserveu uns brins per a una guarnició). Rentar i picar el manat de bledes o espinacs. Rentar i escórrer les mongetes.

2. En una olla gran, escalfar l’OOVE a foc mig, i saltar el fonoll durant 5 minuts.

3. Afegir els tomàquets picats, el tomàquet triturat i coure a foc lent durant 8 minuts.

4. Afegir el brou de verdures, l’aigua i les mongetes, i portar a ebullició.

5. Quan bulli, reduir a foc mig i afegir el pebrot vermell tallat a daus petits, l’alfàbrega i el pebre vermell i una mica de sal.

6. Afegir les bledes o espinacs i coure fins que estiguin tendres, uns 5 minuts. I ja podreu servir.

 

Bon profit!

 

Una recepta de: acouplecooks.com