Ingredients
1 manat de bledes ecològiques
2 grans d'all eco
2 talls de pernil serrà ecològic
Oli d’oliva verge extra
Elaboració
1. Posem una olla al foc amb aigua abundant i sal.
2. Rentem bé les bledes i les tallem a tires sense acabar d'aprofitar tot el tronxo. En podeu tallar 5 o 6 alhora que anireu més ràpid.
3. Quan l'aigua bulli hi posem les bledes. Quan comencin a bullir les deixem 5 minuts.
4. Mentrestant, pelem els alls i els tallem a làmines primes. Tallem també el pernil en trossos petits.
5. Un cop cuites les bledes les escorrem bé.
6. En una paella gran hi posem l'oli que cobreixi el fons. Hi posem l'all laminat hi donem un parell de tombs i hi afegim el pernil i seguidament les bledes.
7. Ho deixem tot plegat a la paella uns 10 minuts més a foc baix.
Bon profit!
Una recepta de: blocdelamami.blogspot.com