Ingredients
500gr. Bledes
100gr. Pernil ibèric
300gr. Lluç de palangre (rodanxes netes i congelades)
100ml. Oli oliva
1 Ceba
1 Porro
2 Alls
300gr Farina
½ litre llet
Ou
Pa ratllat
Sal
Pebre
Elaboració
Tallem a bronuoise la ceba, l'all i el porro i ho posem a la paella.
Un cop daurat hi afegim el pernil ibèric i el lluç, també tallat a bocinets.
Quan està tot ben sofregit, hi afegim farina i removem fins obtenir una masa fina.
Incorporem llet, sal i pebre, i removem ininterrompudament a foc mig fins que la massa tingui una textura sedosa i no senganxi a la paella.
Deixem refredar la massa a la nevera. Passada una bona estona preparem les boles, les passem per ou i pa ratllat.
Les courem a la paella amb 2 dits doli o bé a la fregidora a 180º de temperatura.