ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Quiche de bledes ecològiques

Quiche de bledes ecològiques
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 manat de bledes bullides

1 porro gran o dos de petits

1/2 ceba 

1 làmina de pasta de full

200 cl de nata per cuinar

2 ous ecològics

Formatge ratllat tipus Gruyere 

Oli d'oliva

Sal i pebre

 

Elaboració

1. Escalfar el forn a 180ºC a dalt i a baix.

2. Posar la pasta de full en un motlle rodó d’uns 20-22 cm, la punxem amb una forquilla i la posem al forn durant 15 minuts.

3. Mentrestant, en una paella amb una mica d’oli, cuinem els porros i la ceba picats.

4. Quan estiguin cuits els porros i la ceba, hi afegim les bledes escorregudes i deixem que faci xup-xup durant 5 minuts.

5. En un bol hi posem els ous, la nata i ho barregem amb l’ajuda d’una forquilla.

6. Afegim les verdures cuites, el formatge ratllat, sal i pebre al gust i barregem.

7. Traiem el motlle del forn, hi afegim la barreja i ho posem al forn durant 30 minuts amb ventilador.

8. Comprovar que hagi quedat cuit, deixar refredar una mica i servir.

 

Bon profit!

 

Foto de: acouplecooks.com