ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Crema d'api i pastanaga

Crema d'api i pastanaga
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

2 dents d'all

500 g de pastanagues

2 tires d'api

2 patates 

750 ml d'aigua

Oli d'oliva verge extra

Sal i pebre

 

Elaboració

1. Pelar totes les verdures.

2. Fregir les dents d'all en una olla amb una mica d'oli d'oliva, fins que estiguin daurats.

3. Afegir la resta de verdures trossejades, l'aigua, la sal i el pebre.

4. Coure a foc mitjà durant 20 minuts.

5. Un cop cuit, tritura amb una batedora fins que quedi una crema ben fina.

6. Provar i rectificar de sal, si cal.

 

Bon profit!

 

Una recepta de salud.facilisimo.com