Ingredients
1 l d'aigua
Sal i pebre
Oli d'oliva verge extra
Per els bolets per decorar:
Oli d'oliva verge extra
Elaboració
1. Netejar i tallar els porros a rodanxes.
2. Afegir-los en una olla amb un raig d'oli d'oliva i saltar. Afegir el gra d'all picat i saltar.
3. Pelar i rentar les patates i tallar-les a daus. Netejar també l'api i tallar-lo a trossos. Tallar també els 2 bolets.
4. Afegir-ho a la olla i remenar.
5. Afegir 1 litre d'aigua i una mica de sal i pebre i deixar bullir durant 25 minuts a foc lent.
6. Mentrestant, saltar els bolets tallats a làmines amb una mica d'all picat.
7. Quan acabi de bullir l'olla. Retirar i triturar.
8. Servir en bols individuals i amb els bolets saltats per sobre.
Bon profit!
Una recepta de: gourmandeinthekitchen.com