ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Crema d'api eco amb xiitake

Crema d'api eco amb xiitake
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

350 g d'api eco

1 porro eco

2 grans d'all eco

2-3 patates eco

1 l d'aigua

2 bolets xiitake eco

Sal i pebre

Oli d'oliva verge extra

 

Per els bolets per decorar:

200 g de bolets xiitake eco

1 gra d'all eco

Oli d'oliva verge extra

 

Elaboració

1. Netejar i tallar els porros a rodanxes.

2. Afegir-los en una olla amb un raig d'oli d'oliva i saltar. Afegir el gra d'all picat i saltar.

3. Pelar i rentar les patates i tallar-les a daus. Netejar també l'api i tallar-lo a trossos. Tallar també els 2 bolets.

4. Afegir-ho a la olla i remenar.

5. Afegir 1 litre d'aigua i una mica de sal i pebre i deixar bullir durant 25 minuts a foc lent.

6. Mentrestant, saltar els bolets tallats a làmines amb una mica d'all picat.

7. Quan acabi de bullir l'olla. Retirar i triturar.

8. Servir en bols individuals i amb els bolets saltats per sobre.

Bon profit!

Una recepta de: gourmandeinthekitchen.com