ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Buddha bol de moniato, cigrons i kale eco

Buddha bol de moniato, cigrons i kale eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per a 3 persones)

227 g de flors de bròcoli  ecotrossejades
425 g de cigrons eco
2 moniatos eco petits tallats a trossos
1/2 ceba vermella eco mitjana tallada amb quarts
2 grapats grans de col kale eco (treure les tiges més grans)
Oli d'oliva verge extra
1 culleradeta de comí
3/4 culleradeta de xili en pols
3/4 culleradeta d'all en pols
1/2 culleradeta d'orenga (opcional)
1/4 culleradeta de cúrcuma (opcional)
sal i pebre al gust

Opcional salsa tahini:
56 g de tahini
el suc de 1/2 llimona
30-60 ml d'aigua calenta

 

Elaboració

Escalfem el forn a 200 °C. Posar els moniatos, les cebes i el bròcoli en una safata de forn amb paper de forn. Posar oli per sobre i sal i pebre al bròcoli i coure durant 10 minuts.
Retirar del forn i reservar i posar la col kale al forn amb un bon raig d'oli i sal i pebre al gust. Coure durant 4-5 minuts i reservar.
Mentre es couen les verdures, En un bol posar els cigrons cuits nets i escorreguts juntament amb el comí, el xili, l'all en pols, l'orenga, la cúrcuma i una mica de sal i pebre. Barrejar bé i posar en una paella gran a foc baix-mitjà amb una mica d'oli. Coure durant uns 10 minuts. Un cop cuits, reservar.
Per condimentar el bol, preparar la sala tahini. En un bol posar i barrejar el tahini, el suc de mitja llimona i l'aigua calenta fins que quedi una salsa líquida.
Muntar els bols, repartir les verdures en els 3 bols, afegir els cigrons condimentats i la salsa tahini per sobre.

Bon profit!

Una recepta de: minimalistbaker.com