ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Xips de carbassa i moniato

Xips de carbassa i moniato
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

2 carbasses cacauet / 2 moniatos
oli i sal

 

Elaboració

Peleu les carbasses i/o moniatos. Talleu-los a rodelles d'entre 1 i 2 mm, amb l'ajuda d'un ganivet afilat “que ho vagi”, o una mandolina.
Poseu-les a fregir en oli ben calent fins que enrosseixin.
Salar i servir.

L'apunt Gastronòmic de l'Eugeni Rius:

Veureu que no us he posat el tipus d'oli. Per a fregir a alta temperatura sempre es recomana oli tipus gira-sol o cacauet. Sempre serà més cruixent. Si preferiu apreciar el sabor del “nostart” oli d'oliva, el xip tindrà un aspecte i sabor més confitat. Podeu triar. Jo els prefereixo cruixents.

Podeu fer-ho amb moniato o carbassa. Amb carbassa, també en podeu fer la versió dolça, amanint-ho amb sucre en lloc de sal. Si feu servir carbassa utilitzeu-la de la varietat cacauet, i feu servir només la part que va de la tija fins que comencen les llavors. La part de les llavors és massa humida.

Foto: blogdecuina.blogspot.com.es