Ingredients
(per a 2 moniatos)
½ tassa d’Asukis cuits ecològics
1 cullerada sopera de llavors de carbassa eco
1 cullerada d’oli d’oliva verge extra
1 cullerada de suc de llimona bio
Per acompanyar:
Elaboració
1. Preescalfa el forn a 200 ºC. Posa els dos moniatos en una safata per forn i fes-li alguns forats amb una forquilla. Cou entre 40 i 50 minuts.
2. Retira els moniatos del forn un cop cuits i deixa que es refredin lleugerament.
3. Mentrestant, en un bol, posar la col llombarda tallada a tires, els Asukis, les llavors de carbassa, l’oli d’oliva i el suc de llimona.
4. Just abans de servir preparar l’alvocat. El tritures amb l’ajuda d’una batedora o amb una forquilla i hi afegeixes un raig de llimona.
5. Obra els moniatos, posa-hi el farcit preparat i la salsa d’alvocat per sobre.
Bon profit!
Una recepta de: loveandlemons.com