ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Burrito de moniato ecològic

Burrito de moniato ecològic
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per a 2 moniatos)

2 moniatos ecològics 

1 tassa de col llombarda eco

½ tassa d’Asukis cuits ecològics

1 cullerada sopera de llavors de carbassa eco

1 cullerada d’oli d’oliva verge extra

1 cullerada de suc de llimona bio

Sal al gust

 

Per acompanyar:

1 alvocat petit eco

1 raig de suc de llimona eco

 

Elaboració

1. Preescalfa el forn a 200 ºC. Posa els dos moniatos en una safata per forn i fes-li alguns forats amb una forquilla. Cou entre 40 i 50 minuts.

2. Retira els moniatos del forn un cop cuits i deixa que es refredin lleugerament.

3. Mentrestant, en un bol, posar la col llombarda tallada a tires, els Asukis, les llavors de carbassa, l’oli d’oliva i el suc de llimona.

4. Just abans de servir preparar l’alvocat. El tritures amb l’ajuda d’una batedora o amb una forquilla i hi afegeixes un raig de llimona.

5. Obra els moniatos, posa-hi el farcit preparat i la salsa d’alvocat per sobre.

Bon profit!

 

Una recepta de: loveandlemons.com