ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Nyoquis de moniato amb bolets eco

Nyoquis de moniato amb bolets eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

2 moniatos eco
Farina integral
1 ceba eco
250 g de bolets eco

2 dents d'all eco picats
formatge parmesà ratllat
sal
pebre

Oli d'oliva verge

 

Elaboració

1. Netegem els moniatos, els emboliquem amb paper d'alumini i els coem al forn, escalfat prèviament, a 200 °C durant 45 minuts o fins que estiguin cuits. Els traiem del forn i els deixem refredar.

2. Buidem els moniatos amb l'ajuda d'una cullera i posem la polpa en un vol, l'aixafem amb una forquilla fins que quedi una textura homogènia.

3. Per fer els nyoquis, agafarem 2 cullerades de polpa de moniato i 1 cullerada de farina i barrejarem; i així successivament fins a utilitzar tota la polpa de moniato. L'objectiu és utilitzar el mínim de farina possible mantenint certa consistència.

4. Enfarinem el marbre i hi posarem la massa, acabarem d'amassar i la dividirem en quarts amb els quals formarem uns xurros amb les mans enfarinades per evitar que se'ns enganxi la massa. Tallarem els xurros en trossos d'uns 2 cm aproximadament, i els acabarem de donar la forma de nyoquis amb l'ajuda d'una forquilla.

5. Posarem una olla al foc amb aigua i sal. Quan bulli hi afegirem els nyoquis que deixarem que es coguin fins que surin a la superfície, moment en què ja estaran cuits i els podrem escórrer.

6. Mentrestant, tallarem la ceba a juliana i els bolets a rodanxes i els posarem en una paella amb un raig d'oli, quan gairebé estiguin cuits afegirem les 2 dents d'all picades.

7. Finalment afegirem els nyoquis a la paella, barrejarem amb la resta d'ingredients i servirem en un plat amb una mica de parmesà per sobre.

Bon profit!

 

Una recepta de well-fedsoul.com