ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Panellets saludables de pinyons

Panellets saludables de pinyons
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

Panellets sense gluten, sense sucre i sense lactis.

1 quilo de farina d’ametlla
300 g de pinyons
3 ous
400 g de moniato al forn
250 g d’atzavara

 

Elaboració

En un recipient, batem 2 ous. Hi afegim la farina d’ametlla, l’atzavara i els moniatos, que abans haurem pelat i triturat. Ho barregem tot bé, fins que tinguem una massa llisa i sense grumolls. Ho deixem reposar tota la nit a la nevera.

Batem el tercer ou, i hi afegim els pinyons. Fem boles d’uns 15 grams amb la massa, i les passem pels pinyons fins que quedin cobertes.

Les cuinem en un forn preescalfat a 220º, durant 8 o 10 minuts.

 

Idea original de la pastisseria Milola