Ingredients
400 g de fesols blancs eco cuits, rentats i escorreguts
4 tasses de brou de verdures eco
1 cullerada de romaní picat
1 cullerada d’oli d’oliva
2 cullerades de suc de llimona
Un pessic de pebre vermell
Elaboració
1. Escalfar l’oli en una olla gran a foc mitjà. Afegir la ceba i coure-la durant uns 5 minuts, o fins que quedi transparent.
2. Afegir les pastanagues i els moniatos i coure 5 minuts. Incorporar el pebrot i coure 3 minuts més o fins que les verdures comencin a estovar-se. Afegir l’all i el romaní i coure 1 minut més.
3. Afegir els fesols i el brou i apuja el foc perquè bulli. Quan comenci a bullir, posar 2 cullerades de sopa en una batedora i batre 1-2 minuts o fins que la mescla quedi gairebé suau. Tornar a abocar la barreja a l’olla.
4. Afegir suc de llimona i col kale i deixar coure a foc lent durant 5 minuts.
5. Servir en bols individuals amb una mica de pebre vermell per sobre.
Bon profit!
Una recepta de: alenamenko.com