ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Sopa de moniato, kale i fesols blancs eco

Sopa de moniato, kale i fesols blancs eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

2 moniatos eco trossejats

1 pebrot vermell  eco, picat

1 pastanaga eco, picada

½ ceba eco mitjana, picada

3 grans d'all eco, picats

400 g de fesols blancs eco cuits, rentats i escorreguts

4 tasses de brou de verdures eco

4 tasses de kale eco, picades

1 cullerada de romaní picat

1 cullerada d’oli d’oliva

2 cullerades de suc de llimona

Un pessic de pebre vermell

 

Elaboració

1. Escalfar l’oli en una olla gran a foc mitjà. Afegir la ceba i coure-la durant uns 5 minuts, o fins que quedi transparent.

2. Afegir les pastanagues i els moniatos i coure 5 minuts. Incorporar el pebrot i coure 3 minuts més o fins que les verdures comencin a estovar-se. Afegir l’all i el romaní i coure 1 minut més.

3. Afegir els fesols i el brou i apuja el foc perquè bulli. Quan comenci a bullir, posar 2 cullerades de sopa en una batedora i batre 1-2 minuts o fins que la mescla quedi gairebé suau. Tornar a abocar la barreja a l’olla.

4. Afegir suc de llimona i col kale i deixar coure a foc lent durant 5 minuts.

5. Servir en bols individuals amb una mica de pebre vermell per sobre.

Bon profit!

Una recepta de: alenamenko.com