ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Crema de carbassa i moniato amb ou poxé i pernil

Crema de carbassa i moniato amb ou poxé i pernil
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

500 g de carbassa

200 g de moniato

1 ceba petita

1l d’aigua

Oli d’oliva verge extra

Sal i pebre

1 ou (per persona)

100 g de pernil salat

Sèsam torrat (opcional)

 

Elaboració

1. Netegem, pelem i trossegem la carbassa. Reservem.

2. Pelem, netegem i tallem a quadradets mitjans la ceba petita.

3. Posem una olla a foc mitjà amb un bon raig d’oli i posem a sofregir la ceba. Remenem de tant en tant perquè no se’ns cremi. Quan la tenim mig enrossida afegim a l’olla els daus de carbassa.

4. A continuació afegim l’aigua (que cobreixi la carbassa) i ho deixem que bulli aproximadament 20 minuts (o fins que les verdures siguin ben tendres, dependrà de la mida que les hàgim tallat).

5. Un cop cuita apaguem el foc i fora del foc afegim la polpa del moniato fet al forn, salpebrem i batem amb el túrmix fins que ens quedi una textura ben cremosa.

6. Per acompanyar la crema farem un ou poxé: En un cassó posem a escalfar aigua amb sal. Un cop ben calenta i sense que arribi a bullir la remenem perquè formi un remolí. Trenquem l’ou en un bol petit i amb compte l’aboquem dins l’aigua, que estarà en moviment, per potxar-lo. Quan està cuit (només la clara, el rovell ha de quedar líquid) el retirem amb l’escumadora i el dipositem sobre de paper absorbent.

7. Servim la crema tèbia amb l’ou poxé al centre i uns fils de pernil salat damunt. Podem empolsinar una mica de sèsam torrat damunt la crema.

 

Una recepta de cuinetes.bloks.cat