ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Amanida d’encenalls de fetge d’ànec i fruits secs

Amanida d’encenalls de fetge d’ànec i fruits secs
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

Enciam fulla de roure
200 g de fetge d'ànec mig cuit
Oli verge d'oliva, sal, vinagre, i vinagre balsàmic
Mostassa de gra i caramel de vinagre balsàmic
50g de pinyons i 50 g de panses

 

Elaboració

Fred de la nevera, prendrem el fetge d'ànec mig cuit (fet per nosaltres o de conserva) i el posarem una hora abans de l'àpat, al congelador. També posem al congelador un ratllador.
Preparem una vinagreta amb el 60% d'oli verge, 20% de vinagre, 20% de vinagre balsàmic i una cullaradeta de mostassa de gra (la que en diuen antiga).
Passem per la paella els pinyons amb unes gotes d'oli, vigilant, que no es cremin. Els barregem emb les panses i un raig de caramel de vinagre balsàmic.
Emplatem l'enciam net, tallat i escorregut. El salem, i l'amanim amb la vinagreta.
Distribuïm pel damunt els fruits secs, i al moment abans de servir ratllem el fetge i dibuixem al damunt rajos prims de caramel.
 
Comentari:
La maniobra de posar el ratllador al congelador és una pràctica quasi inel·ludible, perquè si no, els encenalls de fetge us quedaran enganxats a la superfície del ratllador. Podeu substituir les panses per orellanes d'albercoc, si ho preferiu.

www.penyacalipo.com