ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Amanida de raïm i figues

Amanida de raïm i figues
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

Barreja d’enciams

Raïm negre

Raïm blanc

Figues coll de dama

Formatge roquefort

200 ml d’oli

50 ml de vinagre de mòdena

Pinyons

Sal

 

Elaboració

1. Per preparar la vinagreta posarem en un vol l’oli, el vinagre, un polsim de sal i els pinyons picats. Ho remenem bé fins que s’integrin tots els ingredients i ho reservem.

2. Tallem les figues a quarts i els grans de raïm per la meitat.

3. Posem la barreja d’enciams, els quarts de figa, els grans de raïm i uns trossets de formatge rocafort.

4. Ho amanirem amb la vinagreta i ja ho podrem servir.

 

Bon profit!

 

Una recepta de www.pavisucre.cat