Ingredients
1 carbassa eco, tallada a rodanxes
2 cebes vermelles, tallades en 4 trossos
2 peres, tallades a rodanxes
¾ tassa de feta
3 tasses d'enciam eco
2 tasses d'escarola eco
1 tassa de ruca fresca
½ tassa de nous
½ magrana
Fulles de menta fresca
Per amanir
2 cullerades de mostassa
3 cullerades de iogurt
1 cullerada de mel
3 cullerades de suc de llimona
½ culleradeta d'all en pols
Una mica de sal (opcional)
Elaboració
1. Engegueu el forn a 200 ° C i poseu les rodanxes de carbassa, la pera i la ceba en una safata pel forn amb paper de forn. Coure durant 20-25 minuts.
2. Un cop la carbassa, la ceba i les peres quedin tendres i daurades, traieu-les del forn i reserveu-les perquè es refredin.
3. Mentrestant, poseu en un bol l'enciam, l'escarola i la ruca.
4. En un bol petit, barrejar tots els ingredients de la salsa per amanir.
5. Afegir la verdura del forn a l'amanida, afegir el formatge feta, la magrana i les nous.
6. Decorar amb unes fulles de menta fresques i amanir bé amb la salsa que hem preparat.
Bon profit!
Una recepta de: nutriciously.com