ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Crema de carbassa

Crema de carbassa
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 carbassa
2 patates
1 ceba
2 formatgets
Una mica de llet i aigua
sal

 

Elaboració

Buidar la carbassa, retirant tots els filaments i les pipes, i traient la polpa. La tallem a trossets petits i la posem en un cassola amb oli calent.
Al mateix moment, li afegim una ceba tallada a làmines i 2 patates pelades i també tallades a trossets.
Sofregim els ingredients amb l’oli i hi afegim dues cullerades de mantega. Quan estigui la ceba ben tova, ho salem i ho cobrim d’aigua. Deixem que bulli durant uns 10 o 15 minuts, a foc molt lent.
Passat aquest temps hi afegim més aigua i ho fem bullir tot, fins que la patata estigui cuita (per comprovar-ho, la podem punxar amb una forquilla i veurem si està tova o encara no).
Ho escorrem i ho passem pel turmix, afegint-hi una mica de llet i un parell de formatgets.