ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Crema lleugera de carbassa i porro

Crema lleugera de carbassa i porro
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

400 gr de carbassa
1 porro gran o 2 mitjans
1 patata mitjana per persona
Oli
Sal
Pa del dia anterior

 

Elaboració

Bullir el porro, la carbassa i les patates (tallades en daus petits perquè no s'’allargui la cocció de la carbassa).
Afegir un bon raig d'’oli verge de primera premsada i triturar amb el suc del propi bullit.
Els dauets de pa fregit són opcionals.
Podria fer-se la versió “sopa” de la recepta afegint una mica més d'’aigua i incorporant-hi crostonets de pà fregit just a l’'hora de servir-la a taula.
Una recepta fàcil i nutritiva!

Una recepta de l’'Anna Cusco, presidenta de la Fundació Fatiga.