ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Crêpes de gambes i xiitake

Crêpes de gambes i xiitake
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

Pels crêpes
* 1 ou
* ½ litre de llet sencera
* 200 g de farina
* Oli d’'oliva
* Sal
Per a la salsa
* 1 gotet de crema de llet
* 50 g de xiitake
* Cebollí picat
* Sal i pebre
Pel farcit
* 1 ceba, 1 gra d'’all
* 1 pebrot verd italià
* 200 g de gambes pelades
* 300 g de xiitake
* Oli d'’oliva
* Sal i pebre

 

Elaboració

Comencem passant pel turmix tots els ingredients per fer els crepes i ho deixem 1 hora a la nevera.
Mentrestrant, anem fent el sofregit pel farcit: tallem la ceba, el pebrot i l’'all ben petit, quan ho tinguem mig cuit afegim el xiitake laminat i per últim les gambes pelades i tallades. Ho apartem del foc.
Per fer la salsa passem per la paella el xiitake amb unes gotes d’'oli 2 minuts, afegim la crema de llet i esperem que arrenqui el bull.
Per últim fem els crepes de la manera tradicional: posem unes gotes d’'oli a la paella, una cullerada de la pasta fent que cobreixi tota la base, li donem el tomb i amb molt de compte el retirem del foc quan comenci a agafar color. Farcim els crêpes, enplatem i acompanyem amb la salsa.