Ingredients
Pels crêpes
* 1 ou
* ½ litre de llet sencera
* 200 g de farina
* Oli d'oliva
* Sal
Per a la salsa
* 1 gotet de crema de llet
* 50 g de xiitake
* Cebollí picat
* Sal i pebre
Pel farcit
* 1 ceba, 1 gra d'all
* 1 pebrot verd italià
* 200 g de gambes pelades
* 300 g de xiitake
* Oli d'oliva
* Sal i pebre
Elaboració
Comencem passant pel turmix tots els ingredients per fer els crepes i ho deixem 1 hora a la nevera.
Mentrestrant, anem fent el sofregit pel farcit: tallem la ceba, el pebrot i l'all ben petit, quan ho tinguem mig cuit afegim el xiitake laminat i per últim les gambes pelades i tallades. Ho apartem del foc.
Per fer la salsa passem per la paella el xiitake amb unes gotes d'oli 2 minuts, afegim la crema de llet i esperem que arrenqui el bull.
Per últim fem els crepes de la manera tradicional: posem unes gotes d'oli a la paella, una cullerada de la pasta fent que cobreixi tota la base, li donem el tomb i amb molt de compte el retirem del foc quan comenci a agafar color. Farcim els crêpes, enplatem i acompanyem amb la salsa.