ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Trenat espàrrecs farcit de llagostins, xiitake i maitake

Trenat espàrrecs farcit de llagostins, xiitake i maitake
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

2 manats d’espàrrecs verds
?300 gr de llagostins nets i pelats
?1 gra d’all?
1 ceba?
50 gr Xiitake?
50 gr Maitake

 

Elaboració

Tallem els espàrrecs a tires, molt finament (si pot ser amb una màquina de tallar embotits, o una mandolina, o un pelador). Els escaldem en aigua bullint (30% de sal) uns 30 segons.
Passat aquest curt període de temps, els refredem en aigua amb gel o en aigua freda per frenar la cocció.? Per fer el farcit del trenat d’espàrrecs, piquem l’all i la ceba i ho sofregim amb una mica d’oli.
Quan la ceba estigui rossa, hi afegirem els bolets picats i ho deixarem coure un 4 minuts.
Passat aquest temps hi afegirem els llagostins, prèviament pelats i tallats en tres bocins cada un, i salpebrarem.? Procedim a fer el trenat d’espàrrecs, col·locant el farcit entremig. Ho podem decorar amb un aire de fumet vermell.

Font: BoletBenFet