Trenat espàrrecs farcit de llagostins, xiitake i maitake
Ingredients
2 manats despàrrecs verds
?300 gr de llagostins nets i pelats
?1 gra dall?
1 ceba?
50 gr Xiitake?
50 gr Maitake
Elaboració
Tallem els espàrrecs a tires, molt finament (si pot ser amb una màquina de tallar embotits, o una mandolina, o un pelador). Els escaldem en aigua bullint (30% de sal) uns 30 segons.
Passat aquest curt període de temps, els refredem en aigua amb gel o en aigua freda per frenar la cocció.? Per fer el farcit del trenat despàrrecs, piquem lall i la ceba i ho sofregim amb una mica doli.
Quan la ceba estigui rossa, hi afegirem els bolets picats i ho deixarem coure un 4 minuts.
Passat aquest temps hi afegirem els llagostins, prèviament pelats i tallats en tres bocins cada un, i salpebrarem.? Procedim a fer el trenat despàrrecs, col·locant el farcit entremig. Ho podem decorar amb un aire de fumet vermell.
Font: BoletBenFet