ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Torrades de bolets saltats amb ou poché

Torrades de bolets saltats amb ou poché
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

250 g de xiitake (o bolets variats).
2 grans d’all
2 cebes tendres
1 grapat d’herbes fresques
Oli d’oliva verge extra
Mig vas de vi tipus Pedro Ximénez
Sal i pebre
4 ous bio
4 llesques de pa integral bio
Cibulet

 

Elaboració

Arreglar els bolets traient impureses i trossejar-los.
Pelar i picar els alls, i tallar en rodanxes les cebes tendres.
Rentar, assecar i picar les herbes.
Escalfar 2 cullerades d'oli d'oliva en una paella i ofegar els alls, la ceba i les herbes amb una mica de sal. Als dos minuts afegir els bolets i salteu fins que hagin perdut volum. Incorporar el vi, deixar evaporar, retirar i reservar tapat perquè es mantingui calent.
Escalfar les llesques de pa i abocar sobre cadascuna una mica del saltejat.

Per fer els ous poché:
Poseu aigua a bullir. Esteneu sobre una tassa una làmina de film de cuina y pinteu-la amb oli.
Trenqueu un ou i poseu-lo dins de la tassa. Tanqueu la làmina de film fent un farcellet i lligueu-lo amb un fil.
Poseu-lo dins de l’aigua bullent durant 4 o 5 minuts. Tot seguit retireu el film amb cura de no trencar l’ou.
Servir immediatament.

 

Font de la imatge: El món de la cuina