ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Bolets cruixents amb crema de fesols i col kale eco

Bolets cruixents amb crema de fesols i col kale eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per a 2 persones)

110 g de bolets maitake eco trencats a trossos grans
110 g de bolets xiitake eco tallats a rodanxes
400 g de fesols ecològics cuits esbandits i escorreguts
2 cullerades de suc de llima eco
2 grans d'all eco
4 cebes tendres tallades a rodanxes
1 manat de fulles de col kale (sense les tiges) tallades a trossos
½ tassa de formatge feta esmicolat
1 cullerada llavors de sèsam torrades
1 tassa de fulles de coriandre
Sal al gust
Oli d'oliva verge extra

 

Elaboració

1. Posar una mica d'oli en una paella gran a foc alt i afegir els bolets xiitake i maitake, remenant-los de tant en tant. Coure'ls uns 10 minuts fins que estiguin daurats i cruixents. Condimentar amb una mica de sal i reservar.

2. Mentrestant, posar els fesols, el suc de llima, 3 cullerades d'oli, 1 gra d'all i 3 cullerades soperes d'aigua. Triturar fins que quedi una crema homogènia. Afegir aigua si cal i salpebrar al gust.

3. Posar una mica d'oli a la paella on hem cuit els bolets i afegir les cebes tendres a rodanxes i un gra d'all tallat a daus petits. Coure fins que estigui tot daurat. Afegir la col kale i coure-la fins que quedi ben tendra, uns 4 minuts. Salpebrar al gust.

4. Muntar els plats posant el llit de crema de fesols, afegir les verdures, els bolets, el formatge feta, les llavors de sèsam i el coriandre.

Bon profit!

Una recepta de: bonappetit.com