Ingredients
(per a 2 persones)
Pebre
1 cullerada sopera de salsa de soja
500 ml de caldo de pollastre eco
80 g de fideus ramen (noodles)
Elaboració
1. Posem els ous a bullir en una olla amb aigua. Bullim durant 7-8 minuts perquè ens quedi una mica cru de dins i els posem en aigua freda uns minuts perquè es refredin i tallem la cocció.
2. Mentrestant, posem sal i pebre als pits de pollastre i els cuinem 6-7 minuts a la paella. Llavors la posem al forn durant 20 minuts. Quan estigui tallem a rodanxes no molt gruixudes. També podem tallar el pit a filets i coure'ls el temps just a la planxa. Tallar a trossets.
3. En una olla, hi posem un raig d'oli i l'all tallat a làmines i el gingebre ratllat. Cuinem uns minuts a foc lent.
4. Afegim la salsa de soja i barregem bé. Seguidament afegim el caldo de pollastre. Bullim 5 minuts. Afegim els bolets xiitake tallats i bullim 10 minuts més.
5. Coem els fideus segons les instruccions del paquet.
6. Muntem el nostre bol ramen: posem els fideus en un bol, afegim el caldo amb els bolets, la meitat del pollastre i un ou dur tallat per la meitat. Podem decorar amb una mica de ceba tendra tallada petita per sobre.
Bon profit!