ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Gelatina de fruites i alga agar-agar

Gelatina de fruites i alga agar-agar
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

Fruita de temporada
Alga deshidratada Agar-agar
Suc de Poma

 

Elaboració

Talleu la fruita en làmines.
Poseu a coure 1/2 litre de suc de poma amb 1 cullerada de flocs d’agar-agar durant 5 minuts.
Afegiu-hi la fruita. Deixeu-ho coure 5 minuts més.
Poseu-ho tot en un bol de vidre o en potets de flam i deixeu que es refredi.


Una foto de Bruno Oteiza