Ingredients
½ tassa de farina integral tamisada
2 c.s. de farina de blat de moro
un polsim de sal marina
un polsim de canyella en pols
3 tasses de beguda d'arròs o de civada
1 c.s. endolcidor natural
Oli d'oliva
FARCIT:
3 pomes pelades i tallades a trossos
1 préssec tallat a trossos (opcional-estiu)
1 pera tallada a trossos
sal marina
melassa o endolcidor natural al gust
1 c.c. ratlladura de taronja
1-2 c.s. de kuzu (espesidor natural)
Elaboració
1. Batre tots els ingredients per a fer les creps, fins a obtenir una consistència homogènia i deixar-ho a la nevera una mitja hora com a mínim.
2. Abans de fer les creps, comprovar la seva consistència, si és massa espessa, afegir una mica més de líquid (aigua o beguda d'arròs)
3. Escalfar una paella, untar amb una mica d'oli i abocar 1/3 de cullerot de líquid de creps. Moure bé la paella, fins que s'estengui tot el líquid pel fons. Deixar-ho diversos minuts fins que es comenci a desenganxar pels costats. Girar amb cura i cuinar 2-3 minuts més.
4. Posar una mica d'oli d'oliva en una paella o planxa gran i fer les fruites a la planxa ràpidament (2-3 minuts). Afegir unes gotes de suc de poma concentrat i posar-hi canyella en pols al gust.
5. Escalfar diverses cullerades de crema de garrofa amb cura (no barrejar molt) amb una mica d'aigua, fins a obtenir la consistència desitjada.
6. Omplir cada crep amb les fruites i enrotllar-les. Servir amb la crema de garrofa calenta.
Bon profit!
Una recepta de: Montse Bradford – Experta en nutrición Natural y Energética