Ingredients
Galetes integrals (sense sucre)
Préssecs
Pomes
Peres
Kiwis
Per la gelatina:
2 tasses d'aigua
Sal marina
3 c.s. de xarop d'atzavara
½ c. c. de ratlladura de llimona
2 c.s. de flocs d'agar agar
1 c.s. de mantega d'ametlla.
Elaboració
1. Posar les galetes com a fons per al pastís en un recipient de vidre o ceràmica.
2. Col·locar la fruita fresca tallada petita sobre la base de les galetes.
3. Coure tots els ingredients per a la gelatina fins que els flocs de agar agar s'hagin dissolt, aproximadament 10 minuts. Agafar una gota del líquid i comprovar que se solidifica en refredar-se, abans d'abocar el líquid damunt de la fruita.
4. Abocar la gelatina sobre la fruita i deixa refredar uns minuts. Deixar que es refredi fins que se solidifiqui.
Bon profit!
Una recepta de Montse Bradford