Ingredients
4 fulles de col kale
½ poma
½ tassa de cigrons cuits
6 Nous
2 cullerades de nabius secs
1 cullerada de suc de llimona
2 cullerades de veganesa casolana (o maionesa per a una opció no vegana)
Sèsam per decorar
Elaboració
1. Primer rentarem bé les fulles de la col kale i l'anirem trossejant, separant i rebutjant tots els nervis una mica durs de les fulles, amb les mans.
2. Quan ho tinguem, afegirem el suc de llimona i 1 cullerada de la veganesa i li farem un massatge amb les mans per suavitzar la col kale i anar barrejant-ho tot.
3. Després d'aproximadament un minut o dos, els trossets de fulla hauran disminuït considerablement de grandària i perdut la seva rigidesa.
4. Després simplement anirem afegint la resta d'ingredients de l'amanida, la cullerada restant de veganesa, els nabius secs, etc…tallant en dauets la poma i trossejant les nous.
5. Barregem bé i servim amb una mica de sèsam per damunt! (millor triturat per beneficiar-nos de la gran quantitat de calci que conté)
Una recepta de deliciaskitchen.com