Ingredients
Julivert
Coriandre fresc
Pebre de caiena
2 cullerades de comí molt
Pebre i sal al gust
Elaboració
1. Amb l'ajuda d'una batedora, triturar els cigrons i posar-los en un bol.
2. Picar les cebes tendres, els alls, el julivert, el coriandre i barrejar-los amb les espècies mòltes.
3. Afegir la barreja al bol dels cigrons i deixar reposar un parell d'hores a la nevera.
4. Treure de la nevera i anar agafant porcions de la mida d'una croqueta i donar-li forma rodona o lleugerament plana (forma d'hamburguesa)
5. Engegar al forn i posar-lo a 200 °C. Posar les croquetes al forn durant uns 30 minuts. Girar les croquetes i coure durant 15 minuts més.
6. Treure del forn i deixar reposar uns 5 minuts abans de servir.
7. Les pots acompanyar sobre un llit d'enciam i amb una mica de salsa de iogurt.
Una recepta de: recipetineats.com