ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Lasanya de col Kale amb xampinyons eco

Lasanya de col Kale amb xampinyons eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(Per a 6 persones)

12 làmines de lasanya

1 tassa d'anacards crus, en remull durant 2-4 hores, esbandits i escorreguts

3 tasses d'aigua per cuinar les làmines de lasanya

2 culleradetes de suc de llimona fresc

3 grans d'all

3 cullerades d'oli d'oliva

1 cullerada de romaní fresc picat

1 ceba mitjana a juliana

500 g de xampinyons tallats a rodanxes

1 manat de col Kale, rentada i amb les fulles picades

Sal i pebre

 

Elaboració

1. Preescalfar el forn a 180º C.

2. Preparar les làmines de lasanya segons les instruccions del paquet, reservar 3 tasses de líquid de cocció.

3. Per fer la salsa, col·locar els anacards crus i 1 tassa d'aigua en una batedora o processador d'aliments i triturar fins a obtenir una salsa suau. Afegir més aigua si convé, fins que la salsa tingui una textura cremosa. Afegir el suc de llimona, els alls, les 2 cullerades d'oli d'oliva i el romaní. Tornar a triturar fins que quedi una salsa suau. Condimentar amb sal i pebre al gust.

4. Escalfar 1 cullerada d'oli d'oliva en una paella gran a foc mitjà-alt. Afegir la ceba tallada a juliana i cuinar fins que estigui tendre, uns 5 minuts aproximadament, remenar de tant en tant. Afegir els bolets tallats a làmines i cuinar fins que s’evapori el líquid i els bolets comencin a daurar-se, uns 8 minuts aproximadament. Afegir la col Kale picada i continuar coent durant uns 2 minuts més aproximadament. Retirar del foc.

5. Agafar un motlle o safata per a forn, untar-lo amb una mica d’oli i posar-hi ½ de tassa de la salsa d’anacards.

6. Col·locar 4 làmines de lasanya i afegir la barreja de xampinyons i col per sobre. Afegir una mica més de salsa d’anacard i fer una segona capa amb 4 làmines de lasanya més i la barreja de xampinyons i col; afegir més salsa d’anacard i cobrir amb una última capa de làmines de lasanya. Afegir la salsa d’anacards restant per sobre.

7. Cobrir la safata o motlle amb paper d’alumini i coure al forn durant 35-40 minuts a 180º C.

8. Deixar reposar la lasanya 5 minuts i ja la podrem servir.

 

Bon profit!

 

Una recepta de: ohmyveggies.com