ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Torrada de llagostins gratinada amb romesco, ceba confitada i xampinyons

Torrada de llagostins gratinada amb romesco, ceba confitada i xampinyons
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

4 llesques de pa de motlle
Botifarra de pagès amb pebre
2 cebes
8 xampinyons
8 espàrrecs de marge

Pel romesco:
1 Ceba
6 dents all
4 nyores
250 g d’avellanes
8 llesques de pa
Oli
Sal
Pebre
Essència de pebre vermell dolç
Aigua

 

Elaboració

Comencem preparant el romesco. En primer lloc posem la ceba trossejada a sofregir en una cassola. Mentrestant afegim a la fregidora les dents d’all, les nyores prèviament netes i el pa fins que quedi ben torrat.
Un cop la ceba estigui ben dorada la deixem refredar en un nou recipient (on lligarem la salsa).
Incorporem al recipient els alls, el pa, les nyores i les avellanes. Ho triturem mentre incorporem l’essència de pebre, l’aigua, l’oli, el vinagre i la sal (al nostre gust). Hem d’aconseguir una salsa lligada i cremosa, no massa espessa.
A part, tallem el pa de motlle en llesques i ho torrem al forn o la torradora.
Cuinem la llonganissa a la brasa, en trossets de 15 cm cadascun, poc feta però no crua.
Per confitar les cebes, les laminem i en una paella amb una mica d’oli la confitem a foc lent fins que quedi melosa.
Per muntar la torrada primer posem una capa de ceba confitada, a sobre l’espàrrec prèviament escaldat i els xampinyons a la brasa. Després incorporem la llongonissa, una capa generosa de romesco i finament ho gratinem al forn durant 5 minuts a 180º.
Acabem el plat decorant amb una mica d’oli verge d’oliva i unes llàgrimes de caramel de Mòdena.