Ingredients
250 g de castanyes netes i cuites
1 litre de caldo de verdures o de pollastre
Oli d'oliva verge extra
Elaboració
1. Coure les castanyes si no estan cuites. Escalfar el forn a 200º C, fer un tall a la pell de les castanyes, perquè no explotin quan les coem, i posar-les al forn en una safata durant 20-25 minuts. Treure del foc i mantenir tapades amb un drap de cuina.
2. Rentar i tallar el porro i la patata.
3. En una paella posem una mica d'oli i la patata tallada a daus, remenem i al cap d'uns minuts afegim el porro tallat, coem una mica; i afegim un got de caldo. Cuinem durant 10 minuts.
4. Mentrestant, pelem les castanyes i les trossegem. Afegim les castanyes a la paella, les coem una mica i hi afegim la resta de caldo. Coem durant 10 minuts.
5. Mentrestant, tallar els bolets a làmines i coure a la paella.
6. Triturem el caldo i servim amb unes làmines de bolets per sobre de cada plat.
Bon profit!
Una recepta de: cuinacinc.blogspot.com
Foto de: thefeedfeed.com