ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Melmelada de préssec eco

Melmelada de préssec eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

500 g de préssecs ecològics

Xarop d'atzavara al gust

2 cullerades de suc de llimona eco

 

Elaboració

1. Pelar els préssecs i tallar-los a daus petits.

2. En un recipient mitjà, bullir el préssec, el xarop d'atzavara al gust i el suc de llimona.

3. Cuinar a foc lent, remenant ocasionalment fins que s'hagi reduït molt i els préssecs es tornin translúcids. (aproximadament 1 h).

4. Comprovar la consistència de la melmelada posant la punta d'una cullera de metall a l'olla, si surt neta, coure una mica més. 

5. Omplir els pots de vidre, nets i bullits prèviament, amb la melmelada i tapar.

Si els gastarem al llarg de la setmana posar-los de cap per avall fins que es refredin.

Si el que volem és fer la conserva seguir les següents instruccions:

- Esterilitza els pots i les tapes, bullint-les durant 15 minuts. Assecar bé.

- Posar la melmelada dins del pot de vidre i omplir fins a deixar 1 cm de la tapa.

- Tancar bé el pot i posar-los en una olla plena d'aigua, fins que els pots quedin totalment coberts.

- Bullir durant 20 minuts.

- Retirar del foc i deixar que es refredi.

- Un cop l'aigua estigui freda, treure el pot i guardar.


Bon profit!