Ingredients
50 g de margarina bio o mantega bio
100 g de sucre integral
2 ous ecològics
50 g de iogurt natural
100 g de farina bio
30 g de fècula de blat bio (tipus maicena)
1 cullerada de llevat
50 g d’avellanes picades
3 préssecs no molt madurs
Elaboració
Batre la margarina o mantega amb el sucre fins que estigui cremós. Afegir els ous i el iogurt i després la farina, la fècula i el llevat. Barrejar i incorporar la meitat de les avellanes. En un motlle antiadherent d’uns 22 cm de diàmetre, disposar els préssecs i la fruita que es vulgui al fons i a sobre la massa.
Posar al forn a 180ºC durant uns 25-30 minuts.
Deixar refredar abans de treure del motlle, invertir el pastís (la fruita quedarà a dalt) i escampar la resta d’avellanes per la superfície.
Un pa de pessic per a improvisar una d’aquestes tardes. Ràpid, senzill i amb la fruita del temps….
Una recepta de la cuinera i naturòpata Adriana Ortemberg.
Font de la imatge.