ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Crema de fonoll amb ratlladures de taronja

Crema de fonoll amb ratlladures de taronja
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

2 alls
1 ceba petita
3 bulbs de fonoll
1½ l. de caldo suau de pollastre
La pell d’una taronja raspada (sense la part blanca)
Mig got de crema de llet
Oli, sal i pebre blanc mòlt

 

Elaboració

En una olla amb oli calent hi fregirem la ceba i els alls.
Un cop agafin color hi afegirem el brou, el fonoll tallat a bocins i les ratlladures de la taronja.
Deixem bullir durant uns 40 minuts a foc normal.
Un cop cuit, ho passarem tot pel colador xinès, de manera que quedi ben fi i ho passarem a un cassó net.
Hi afegirem la crema de llet, la sal i el pebre acabat de moldre, ho remenarem bé.