ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Papillota de fonoll i figues

Papillota de fonoll i figues
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 fonoll
4 figues
1 cullerada d’oli d’oliva verge
1 polsim de sal marina
Pebre negre mòlt

 

Elaboració

Talla el fonoll per la meitat (si és molt gran, talla-ho en 4).
Talla les figues també per la meitat.
Embolica-ho tot en paper de forn amb un rajolí d’oli i un polsim de sal i pebre.
Tanca bé el paquet i fornegeu durant 20-25 minuts a 170ºC.

Un àpat deliciós, lleuger i molt digestiu.

 

Una recepta de la cuinera i naturòpata Adriana Ortemberg.