Ingredients
1 kg de coliflor
300 g de bacallà dessalat
500 g de ceba
100 cc d'oli
100 g de formatge ratllat als tres formatges
Sal
Per la beixamel:
30 g de farina
40 g de mantega
600 cc de llet
Sal i nou moscada
Elaboració
Un cop tallada la coliflor la bullim a l'olla a pressió durant 15 minuts. La traiem del foc i la posem a escórrer.
Seguidament tallem la ceba a juliana, posem l'oli al foc i, un cop calent, hi afegim la ceba. La deixem fer fins que estigui una mica rossa.
Llavors afegim el bacallà a trossets i el sofregim durant 1 minut.
Fem la beixamel amb la farina, la mantega, la llet, la nou moscada i la sal.
Posem la coliflor ben escorreguda en una plata untada amb mantega i repartim per sobre el sofregit de ceba i bacallà. Ho cobrim tot amb la beixamel i hi afegim per sobre el formatge ratllat.
Fiquem la coliflor al forn, ja calent, durant uns 15 minuts.