Ingredients
1 coliflor
1 ou
150 g de formatge mozarella rallat
Tomàquet fregit
Tomàquet cherry
1 polsim de sal
Orenga
Alfàbrega
Elaboració
1. Tallem la coliflor, la netegem i la ratllem amb un rallador o una picadora.
2. Un cop ratllada l'escaldem en una olla amb aigua bullint. La traiem i hi afegim 1 ou, 1 polsim de sal i formatge mozzarella ratllat. Ho barregem tot molt bé.
3. Agafem una safata de forn i hi posem paper de forn, on estenem la barreja amb forma rodona (pot ser de la mida que vulgueu).
4. Ho posem al forn, escalfat prèviament, a 180 °C durant 20 min.
5. La traiem del forn i hi posem per sobre el tomàquet fregit, els tomàquets cherry tallats per la meitat, una mica d'orenga i el formatge ratllat. Gratinem uns 5 min. i hi posem unes fulles d'alfàbrega.
* Podeu afegir els ingredients que més us agradin per decorar la pizza.
Una recepta de pequerecetas.com