ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Massa de pizza de coliflor

Massa de pizza de coliflor
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 coliflor
1 ou
150 g de formatge mozarella rallat
Tomàquet fregit
Tomàquet cherry
1 polsim de sal
Orenga
Alfàbrega

 

Elaboració

1. Tallem la coliflor, la netegem i la ratllem amb un rallador o una picadora. 

2. Un cop ratllada l'escaldem en una olla amb aigua bullint. La traiem i hi afegim 1 ou, 1 polsim de sal i formatge mozzarella ratllat. Ho barregem tot molt bé.

3. Agafem una safata de forn i hi posem paper de forn, on estenem la barreja amb forma rodona (pot ser de la mida que vulgueu). 

4. Ho posem al forn, escalfat prèviament, a 180 °C durant 20 min. 

5. La traiem del forn i hi posem per sobre el tomàquet fregit, els tomàquets cherry tallats per la meitat, una mica d'orenga i el formatge ratllat. Gratinem uns 5 min. i hi posem unes fulles d'alfàbrega.

* Podeu afegir els ingredients que més us agradin per decorar la pizza.

Una recepta de pequerecetas.com