Ingredients
2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
1 cullerada i mitja de cúrcuma fresca ratllada
1/2 culleradeta de pebre negre mòlt
1 culleradeta de comí
1 culleradeta de pebre vermell
Elaboració
1. Escalfar el forn a 200 ºC.
2. Tallar les flors de la coliflor i peleu i piqueu els alls.
3. En un bol gran, barrejar la coliflor i l'all amb l'oli d'oliva, el comí, el pebre vermell, la cúrcuma ratllada, la sal i el pebre negre (també hi podeu posar una mica de curri si us agrada)
4. Folrar la safata del forn amb paper de forn i posar-hi la coliflor en una sola capa. Rostir durant 25-35 minuts o fins que la coliflor estigui tendra i rossa, remenar una vegada. Servir immediatament sol o com a acompanyament a un plat principal.
Bon profit!
Una recepta de: twopeasandtheirpod.com