Ingredients
- 600 gr de coliflor
- 200 gr de formatge mascarpone
- 30 gr de formatge Parmesà
- 3 ous
- 1 llàmina de pasta trencada
- oliï d'oliva verge extra
- 1/2 ceba
- nou moscada
- pebre
- sal
Elaboració
1. Preescalfa el forn a 180º. Talla la coliflor en floretes i amaneix-la amb pebre i sal. Posa aigua a escalfar en una olla i, quan bulli, cou la coliflor al vapor 5 minuts.
2. Retira, cola i reserva. Pela i pica la ceba, i sofregeix-la en una paella amb oli d'oliva. Quan la ceba estigui transparent, afegeix la coliflor i sofregeix fins que es comenci a desfer i es dauri.
3. En un bol, bat els ous amb els dos formatges. Afegeix la coliflor i nou moscada. Folra un motlle circular amb la pasta trencada i aboca-hi dins la mescla de coliflor. Enforna 25 minuts.
I que aprofiti!
És una recepta de www.micasarevista.com