ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Pastís de formatge i coliflor

Pastís de formatge i coliflor
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

- 600 gr de coliflor
- 200 gr de formatge mascarpone
- 30 gr de formatge Parmesà
- 3 ous
- 1 llàmina de pasta trencada
- oliï d'oliva verge extra
- 1/2 ceba
- nou moscada
- pebre
- sal

 

Elaboració

1. Preescalfa el forn a 180º. Talla la coliflor en floretes i amaneix-la amb pebre i sal. Posa aigua a escalfar en una olla i, quan bulli, cou la coliflor al vapor 5 minuts.


2. Retira, cola i reserva. Pela i pica la ceba, i sofregeix-la en una paella amb oli d'oliva. Quan la ceba estigui transparent, afegeix la coliflor i sofregeix fins que es comenci a desfer i es dauri.


3. En un bol, bat els ous amb els dos formatges. Afegeix la coliflor i nou moscada. Folra un motlle circular amb la pasta trencada i aboca-hi dins la mescla de coliflor. Enforna 25 minuts.

I que aprofiti!

És una recepta de www.micasarevista.com