Ingredients
¾ de tassa de pa ratllat o ametlles mòltes
¾ de tassa de formatge ratllat
3 ous ecològics
Sal
1 cullerada o 2 de curry
Pots complementar la recepta amb:
Elaboració
1. Escalfar el forn a 200 ºC. Bullir la quinoa segons les indicacions del paquet.
2. Tallar la coliflor amb floretes, i posar en una safata pel forn amb paper de forn. Coure al forn durant 25 minuts aproximadament. Reservar fins que es refredi.
3. Un cop freda la coliflor, triturar amb la picadora. Fins que ens quedi a trossets petits, no puré.
4. Barrejar la coliflor picada amb la quinoa, l’all picat, el pa ratllat, el formatge, els ous, la sal i una cullerada o dues segons el gust de curry.
5. Donar forma a les hamburgueses i cuinar-les en una paella amb un raig d’oli fins que estiguin rosses per cada costat. Voltejar amb cura perquè no es trenquin.
6. Muntar les hamburgueses amb els panets d’hamburgesa torrats, espinacs baby, tomàquet, formatge i salsa al gust.
Bon profit!
Una recepta de: pinchofyum.com