ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Crema de coliflor eco amb ceba caramel·litzada

Crema de coliflor eco amb ceba caramel·litzada
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(Per a 4 persones)

500 g de coliflor eco
1 ceba eco
0,5 l de brou vegetal eco
Sal
Oli d’oliva
Pebre
Cibulet o julivert eco

 

Elaboració

1. Preescalfar el forn a 200° C. Posar paper per forn a la safata de forn.

2. Pelar i tallar a juliana la ceba. Posar una mica d'oli en una paella i quan estigui calent afegir la ceba amb una mica de sal.

3. Coure fins que la ceba tingui un color transparent i lleugerament marró, en aquest moment reduir el foc el mínim i deixar coure lentament uns 20 minuts aproximadament. Retirar la ceba, reservar una mica de ceba caramel·litzada per la decoració final.

4. Rentar la coliflor, assecar i tallar les flors. Col·locar-les en una safata per a forn amb una mica d'oli d'oliva, sal i pebre i barrejar bé. Posar la safata al forn durant uns 20 minuts i remenar puntualment, fins que les flors siguin tendres i d'un color marronós daurat.

5. Posar la ceba caramel·litzada i la coliflor cuita en una olla amb el brou de verdures i bullir durant 2-3 minuts perquè es combinin els ingredients. Treure del foc i triturar amb l'ajuda d'una batedora.

6. Servir en bols individuals amb una mica de ceba caramel·litzada i cibulet o julivert per sobre per decorar.

Bon profit!

Recepta i foto de: vibrantplate.com