Ingredients
5 grapats grans de fulles de col kale eco picades
2 culleradetes d'oli d'oliva
sal i pebre
1 tassa d'arròs blanc eco
1 cullerada de mantega eco
2 grans d'all eco triturats
1l de brou de pollastre o brou de verdures eco
2 cullerades d'ametlla eco picada (opcional)
Elaboració
1. Col·locar la col kale en un bol gran. Abocar l’oli i una mica de sal i pebre. Barrejar bé i reservar.
2. Posar 1 cullerada de mantega en una cassola a foc mitjà i afegir l’all picat. Coure durant 1 minut o fins que l’all estigui daurat.
3. Afegir l’arròs a la cassola, remenar i afegir el brou de verdures o de pollastre ecològic. Tapar i coure a foc suau durant 20 minuts.
4. Retirar del foc, afegir la col kale picada per sobre i tapar de nou la cassola. Deixar reposar 10 minuts.
5. Treure la tapa, remenar l’arròs amb la col kale. Afegir les ametlles picades per sobre i ja ho podreu servir!
Bon profit!
Una recepta de: recipetineats.com