Ingredients
15 tomàquets xerri tallats per la meitat o a quarts
Alfàbrega picada (al gust)
Fulles d’alfàbrega (per decorar)
250 g de mozzarella fresca
1-2 làmines de pasta fullada
20 g de mantega
Per la vinagreta (tot i que també podeu utilitzar vinagre balsàmic):
2 cullerades d’olivada
5 cullerades d’oli d’oliva
2 cullerades de vinagre
1 dent d’all picada
Sal marina i pebre
Elaboració
1. Escalfem el forn a 180 ºC i untem els motlles de magdalenes amb mantega.
2. Tallem la pasta de full en cercles i els posem al motlle.
3. Ho posem al forn durant 10-15 minuts fins que la pasta de full quedi daurada. Després ho deixem fora del forn fins que es refredin.
4. En un bol barregem els tomàquets xerri amb l’alfàbrega picada i hi afegim la mozzarella tallada amb la mateixa mida que els tomàquets. Afegim la vinagreta i barregem.
5. Quan els farcellets siguin freds, hi posem la barreja i els decorem amb l’olivada i les fulles d’alfàbrega.
Bon profit!
Font: gimmesomeoven.com