ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Farcellets de tomàquet xerri

Farcellets de tomàquet xerri
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

15 tomàquets xerri tallats per la meitat o a quarts

Alfàbrega picada (al gust)

Fulles d’alfàbrega (per decorar)

250 g de mozzarella fresca

1-2 làmines de pasta fullada

20 g de mantega

 

Per la vinagreta (tot i que també podeu utilitzar vinagre balsàmic):

2 cullerades d’olivada

5 cullerades d’oli d’oliva

2 cullerades de vinagre

1 dent d’all picada

Sal marina i pebre

 

Elaboració

1. Escalfem el forn a 180 ºC i untem els motlles de magdalenes amb mantega.

2. Tallem la pasta de full en cercles i els posem al motlle.

3. Ho posem al forn durant 10-15 minuts fins que la pasta de full quedi daurada. Després ho deixem fora del forn fins que es refredin.

4. En un bol barregem els tomàquets xerri amb l’alfàbrega picada i hi afegim la mozzarella tallada amb la mateixa mida que els tomàquets. Afegim la vinagreta i barregem.

5. Quan els farcellets siguin freds, hi posem la barreja i els decorem amb l’olivada i les fulles d’alfàbrega.

Bon profit!


Font: gimmesomeoven.com