Ingredients
(per 6 hamburgueses aprox.)
2 remolatxes mitjanes eco pelades
170 g de mongetes eco en conserva
95 g de nous eco
45 g de flocs de civada eco
25 g de llavor de lli mòltes
2 grans d'all eco
1 culleradeta de romaní sec
1/2 culleradeta de farigola seca
1/4 culleradeta de canyella
1/4 culleradeta de caiena (opcional)
1/2 culleradeta de sal marina
Elaboració
1. Preescalfeu el forn a 190 °C.
2. Piqueu les remolatxes amb l'ajuda d'un processador d'aliments o un ratllador.
3. Amb una batedora, triturar les nous, els flocs de civada, el lli, els alls, les espècies i la sal, fins que quedi com una farina.
4. Afegir-ho tot al processador d'aliments i afegir les mongetes i barrejar bé. Fins que quedi com una pasta.
5. Per crear les hamburgueses, agafar amb la mà un grapat de pasta i donar-li forma. Col·locar-les a una safata de forn amb paper de forn.
6. Coure al forn a mitjana alçada i amb ventilador durant 20 minuts, girar i coure a la part superior del forn 15 minuts més, o fins que les vores quedin cruixents i estiguin daurades.
7. Servir l'hamburguesa acompanyada amb del que més us agradi.
Bon profit!
Tip: les podeu guardar a la nevera fins a 5 dies o congelar-les fins a 2 mesos.
Una recepta de: frommybowl.com