Magret ànec amb raïm
																								
								                     
																									  	
													 
										
													Ingredients
													4 magrets de d'ànec
1/2 kg de raïm
1 lt de vi de Porto
30 gr de mantega
5 gr de farina de blat de moro
Sal i pebre													
 
										
													Elaboració
													Posar el Porto i el raïm sense pinyols en una cassola i deixar coure fins reduir a la meitat. 
Passar a una paella amb la farina de blat de moro i la mantega. Deixar coure fins aconseguir una salsa lleugerament espessa.
Salpebrar els magrets i coure'ls a foc molt suau en una paella per la part de la pell, deixant que el greix sui mentre es va torrant. 
Apujar una mica el foc i girar-los per a segellar la part de la carn. Han de quedar una mica crus per dins. 
Retirar del foc i deixar-los reposar tapats uns minuts abans de tallar-los per a evitar la pèrdua de sucs. Servir talls fins al plat salsejats amb la salsa i els grans de raïm.