ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Magret ànec amb raïm

Magret ànec amb raïm
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

4 magrets de d'ànec
1/2 kg de raïm
1 lt de vi de Porto
30 gr de mantega
5 gr de farina de blat de moro
Sal i pebre

 

Elaboració

Posar el Porto i el raïm sense pinyols en una cassola i deixar coure fins reduir a la meitat.
Passar a una paella amb la farina de blat de moro i la mantega. Deixar coure fins aconseguir una salsa lleugerament espessa.
Salpebrar els magrets i coure'ls a foc molt suau en una paella per la part de la pell, deixant que el greix sui mentre es va torrant.
Apujar una mica el foc i girar-los per a segellar la part de la carn. Han de quedar una mica crus per dins.
Retirar del foc i deixar-los reposar tapats uns minuts abans de tallar-los per a evitar la pèrdua de sucs. Servir talls fins al plat salsejats amb la salsa i els grans de raïm.