ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Torrades de raïm eco a la brasa amb formatge feta

Torrades de raïm eco a la brasa amb formatge feta
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1-2 tasses de raïm eco

230 g de formatge cremós eco

170 g de formatge de cabra eco

2 cullerades de mel

1 cullerada de farigola fresca ben picada

Una mica de sal

Llesques de pa integral

OOVE

Menta fresca per guarnir

 

Elaboració

1. En un bol i amb l’ajuda d’una batedora barrejar el formatge cremós amb el formatge feta fins que quedi una barreja homogènia i esponjosa.

2. Afegir la mel i la farigola picada i batre uns segons més fins que quedi tot combinat. Afegir sal o més mel al gust.

3. Col·locar els raïms en broquetes i coure’l juntament amb el pa al forn o al grill. Posar oli a les dues cares de les llesques de pa. Coure fins que estigui el pa daurat i el raïm gairebé esclati.

4. Deixar refredar uns minuts i treure el raïm de les broquetes.

5. Untar les torrades amb la barreja de formatges i afegir els grans de raïm, un raig de mel, unes fulles de menta fresques i una mica de sal al gust. Ho podem servir calent o a temperatura ambient.

Bon profit!

Una recepta de: yestoyolks.com