Cassoleta de formatge amb raïm ecològic
Ingredients
- 50 g de sucre
- ½ canonet de vainilla
- 2 cullerades d’aigua
- 300 g de mató
- 1 got de moscatell
- 50 g de coco ratllat
- 200 g de raïm pelat
Elaboració
- En un cassó, poseu el sucre, el canonet de vainilla, obert pel mig, i l’aigua; escalfeu-ho a foc baix, remenant-ho, fins a dissoldre el sucre i obtenir un almívar.
- Retireu-ho del foc, traieu el canonet de vainilla i deixeu-ho refredar.
- Poseu el mató en un bol i afegiu-hi l’almívar, a poc a poc, mentre ho barregeu amb una espàtula.
- Escalfeu lleugerament el moscatell i suqueu-hi els melindros, fins que s’amarin. Aneu-los col·locant en una plata fonda.
- Cobriu-los amb la meitat de la crema de formatge, escampeu-hi per sobre una mica de coco ratllat i poseu-hi la meitat del raïm. Repetiu l’operació formant una altra capa.
- Acabeu-ho amb el raïm i el coco ratllat. Deixeu-ho refredar bé.
Una recepta de cuina.cat
La Tavella som una empresa social de repartiment de cistelles de producte ecològic i de proximitat.
Gràcies a l'activitat que desenvolupem es creen llocs de treball per a persones amb disCapacitat i trastorn de la salut mental.