ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 55€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 931 890 430 / 667 433 159 De 09:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica

Mousse de xocolata amb coulis de raïm

Mousse de xocolata amb coulis de raïm
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

170 g de xocolata per fondre
2 clares d’ou
300 ml de nata per muntar
300 g de raïm
100 g de sucre
50 g de mantega

 

Elaboració

Foneu la xocolata al bany maria, retireu-la i espereu fins que sigui tèbia.
Munteu la nata i incorporeu-hi a poc a poc les clares muntades.
Peleu el raïm i traieu-ne les llavors. Tot seguit, agafeu la meitat del raïm i salteu-lo amb una mica de mantega i sucre.
A continuació, poseu l’altra meitat del raïm en un pot al foc i afegiu-hi la mateixa proporció d’aigua que de raïm. Afegiu-hi el sucre i deixeu-ho coure uns 20 minuts. Seguidament, passeu-ho pel colador i deixeu-ho reposar a la nevera.
Poseu uns grans de raïm saltat a la base de la copa. Tot seguit, poseu-hi la mousse de xocolata i cobriu-la amb el coulis. Podeu decorar la copa amb una fulla de menta.