Mousse de xocolata amb coulis de raïm
Ingredients
170 g de xocolata per fondre
2 clares dou
300 ml de nata per muntar
300 g de raïm
100 g de sucre
50 g de mantega
Elaboració
Foneu la xocolata al bany maria, retireu-la i espereu fins que sigui tèbia.
Munteu la nata i incorporeu-hi a poc a poc les clares muntades.
Peleu el raïm i traieu-ne les llavors. Tot seguit, agafeu la meitat del raïm i salteu-lo amb una mica de mantega i sucre.
A continuació, poseu laltra meitat del raïm en un pot al foc i afegiu-hi la mateixa proporció daigua que de raïm. Afegiu-hi el sucre i deixeu-ho coure uns 20 minuts. Seguidament, passeu-ho pel colador i deixeu-ho reposar a la nevera.
Poseu uns grans de raïm saltat a la base de la copa. Tot seguit, poseu-hi la mousse de xocolata i cobriu-la amb el coulis. Podeu decorar la copa amb una fulla de menta.