ENVIAMENT GRATUÏT PER COMPRES SUPERIORS A 59€
(CODI: ACASAGRATIS) (*) Només Barcelona i Àrea Metropolitana
INFORMACIÓ I COMANDES: 667 433 159 De 08:00 a 20:00
El meu compte
Mantenir iniciada la sessió
Has oblidat la contrasenya?
Encara no estas registrat?
Receptes fetes amb fruita i verdura 100% ecològica
  • Categories
  • Seleccioneu categoria >

Pastís de patata i tonyina eco

Pastís de patata i tonyina eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 kg de patates eco

1 pebrot vermell eco

3 llaunes de tonyina

1 ceba petita

3 ous ecològics

Olives eco

Maionesa (opcional)

 

Elaboració

1. Rentar i escalivar el pebrot vermell al forn. Ho podem fer el dia abans i optimitzar l'escalfor del forn per cuinar altres verdures.

2. Bullir les patates senceres, netes i sense tallar ni pelar amb una olla amb una mica de sal durant 30 minuts o fins que estiguin cuites.

3. Bullir els 3 ous durant 10 minuts.

4. En un bol barrejar la tonyina, la ceba tallada petita, les olives tallades sense pinyol, el pebrot escalivat pelat i tallat petit (reservar algunes tires per decorar) i els ous picats (reservar alguna rodanxa per decorar).

5. Un cop cuites les patates, les pelem i les aixafem amb un raig d'oli d'oliva i l'ajuda d'una forquilla.

6. Estenem paper film a sobre el marbre i hi posem el puré de patata. L'estenem fins a obtenir una capa de patata homogènia i rectangular.

7. Posem la barreja per sobre de la capa de patata i l'estenem bé.
Amb l'ajuda del film enrotllem el nostre pastís, prement bé perquè quedi compacte.

8. Posem el nostre pastís en una safata i traiem el film. Decorem amb les rodanxes d'ou i les tires de pebrot escalivat. El podem servir amb una mica de maionesa per sobre.

Bon profit!

Una recepta de: cocinandoentreolivos.com