Ingredients
Elaboració
1. Rentar i escalivar el pebrot vermell al forn. Ho podem fer el dia abans i optimitzar l'escalfor del forn per cuinar altres verdures.
2. Bullir les patates senceres, netes i sense tallar ni pelar amb una olla amb una mica de sal durant 30 minuts o fins que estiguin cuites.
3. Bullir els 3 ous durant 10 minuts.
4. En un bol barrejar la tonyina, la ceba tallada petita, les olives tallades sense pinyol, el pebrot escalivat pelat i tallat petit (reservar algunes tires per decorar) i els ous picats (reservar alguna rodanxa per decorar).
5. Un cop cuites les patates, les pelem i les aixafem amb un raig d'oli d'oliva i l'ajuda d'una forquilla.
6. Estenem paper film a sobre el marbre i hi posem el puré de patata. L'estenem fins a obtenir una capa de patata homogènia i rectangular.
7. Posem la barreja per sobre de la capa de patata i l'estenem bé.
Amb l'ajuda del film enrotllem el nostre pastís, prement bé perquè quedi compacte.
8. Posem el nostre pastís en una safata i traiem el film. Decorem amb les rodanxes d'ou i les tires de pebrot escalivat. El podem servir amb una mica de maionesa per sobre.
Bon profit!
Una recepta de: cocinandoentreolivos.com