Ingredients
(per 2 gots)
1 albergínia
2 pebrots vermells
1 dent d'all
Oli d'oliva verge
Sal i pebre
Decoració a escollir:
Elaboració
1. Posar l'albergínia, els pebrots i la ceba (tot sense pelar) a 200 graus durant 40 minuts al forn. Els últims 15 minuts afegir la dent d'all, també sense pelar.
2. Treure del forn i reservar fins que es refredin.
3. Pelar totes les verdures.
4.Triturar el pebrot amb una mica d'oli i sal amb l'ajuda d'una batedora.
5. Triturar l'albergínia amb la dent d'all i una mica d'oli, sal i pebre. Reservar.
5. Per decorar podem escaldar uns tomàquets cherry, pelar i reservar; tallar la ceba pelada en tires i reservar o bé posar-hi una anxova en conserva.
8. Posar en un got l'albergínia triturada, seguida del pebrot triturat.
9. Afegir la decoració que més ens agradi. els tomàquets escaldats, la ceba a tires o una tira d'anxoves.
Bon profit!
Recepta i foto de elgustesnostre.blogspot.com